23948sdkhjf

Fremtidens innovative bygge- og anlægskonference - kom med til gratis konference

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Danmark vil være kendt for innovative, værdiskabende og konkurrencedygtige bygge– og anlægsprojekter! Hvilke barrierer er der, hvilke behov har bygherrerne og hvordan udfolder vi potentialet i den danske bygge– og anlægsbranche helt konkret?

Den 21. marts 2018, stiller Innovationsnetværk Femern Bælt skarpt på fremtidens innovative bygge– og anlægsprojekter, i samarbejde med CLEAN og InnoBYG.

Vi har fokus på store byggeprojekter samt anlægsprojekter, når vi går tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne. Vi ser desuden nærmere på en række konkrete områder, hvor udviklingen er i fuld gang, herunder Build 4.0 og cirkulær økonomi.

Konferencen er bl.a. baseret på resultaterne af et workshopforløb fra 2017/2018, hvor en række store danske bygherrer og SMV’er har deltaget og arbejdet med fremtidens innovative løsninger i byggeriet.

Mød bl.a. Region Sjælland, Femern A/S, Bygningsstyrelsen, Carl Ras, Mammoet og Innoba - til en spændende dag med debat om fremtidens bygge- og anlægsbranche.

Se programmet og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.168