23948sdkhjf

NHH A/S og NHH Service A/S søger 8-10 tømrer/snedkere til opgaver

| Medlemsnyhed | Indrykket af N. H. Hansen & Søn A/S

Hos både NHH og NHH Service, strømmer det til med større og mindre tømrer/snedker opgaver. Vi søger derfor 8-10 tømrer/snedkere hurtigst muligt.

NHH A/S og NHH Service A/S søger 8-10 tømrer/snedkere til opgaver

Vi søger 8-10 tømrer/snedkere til almindeligt tømrer/snedker arbejde såvel til løsning af forsikringsopgaver. Det er både på store og små projekter. Kontakt venligst Michael Bach Sørensen på mbs@nhh-service.dk hurtigst muligt eller ring på 2476 6268. Se også www.nhh.dk / www.nhh-service.dk.

N. H. Hansen & Søn A/S er en mere end 100 år gammelt tømrer/snedker og entreprenørvirksomhed, som forener traditioner og det gode håndværk med de sidste nye teknologier - fra de mindste reparationer til de største entrepriser. Vi beskæftiger pt. ca. 100 ansatte.

NHH Service er et søsterselskab til N.H. Hansen & Søn. Virksomheden har adresse på Charlottenlundvej i Hellerup. Vi udfører opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

NHH Service har 32 ansatte, der alle er særligt uddannede indenfor deres speciale. Vi løser en bred vifte af opgaver indenfor vedligeholdelse, facility management og serviceområdet, hvor vi har mange års erfaring i at betjene såvel private som offentlige kunder.

Se job muligheder her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
N. H. Hansen & Søn A/S

Charlottenlundvej 4-6
2900 Hellerup
Danmark
N. H. Hansen & Søn A/S

Send til en kollega

0.255