23948sdkhjf

Hollander V - en endnu bedre tagløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Monier A/S

Efter en produktoptimering kan Monier nu præsentere Hollander V falstagstenen, hvor ”V” står for ”Variabel”.

Hollander hører til blandt de mest populære falstagsten i Moniers store og alsidige sortiment af tagsten. Efter en produktoptimering, hvor vi på en række væsentlige punkter har forbedret den hollandske kvalitetstagsten kan vi nu præsentere en endnu mere attraktiv tagløsning. Navnet på denne relancering er Hollander V, hvor ”V” står for ”Variabel”. 

Her er i punktform en gennemgang af den markante produktoptimering: 

1.    Større lægtefleksibilitet (325-355 mm)

Hollander V kan oplægges med en lægtefleksibilitet på 30 mm mod tidligere blot 15 mm. Der er med andre ord i langt de fleste tilfælde mulighed for at få tagfladen til at gå op med hele rækker tagsten og dermed undgå skæringer.

2.    Ny dobbeltvinget højre

Hidtil har afslutningen ved gavle bestået af normalsten og dobbeltvingede venstre. Det er ikke nogen optimal løsning rent æstetisk. Derfor har vi i forbindelse med den nye Hollander V fremstillet en dobbeltvinget højre. Resultatet er en mere harmonisk og symmetrisk gavlafslutning. Samtidig er de fra gavlen synlige underkanter blevet ændret, hvilket bidrager til en nemmere og hurtigere udformning af vindskedebrættet.

3.    Ny vindskedesten

Vandløbet på vindskedestenen er redesignet, så det er magen til vandløbet på en normalsten. Det gør det nemmere at konstruere løsninger ved fremskudte facader, hvor normalstenen ”kører over i” en vindskedesten.     

4.    Ligger mere stabilt på lægterne    

Den nye Hollander V har ikke blot én men to nakkeknaster (støttepunkter) på bagsidens øverste del, hvilket gør, at den ligger mere stabilt på lægterne.

5.    Forbedret falssystem

Nye vandlåse sideværts og i længderetningen giver en god tæthed.

6.    Fastgørelse udelukkende med almindelige sidefalsbindere

For at sikre den nødvendige fastgørelse krævede det tidligere dobbeltbindere. De havde dog en tendens til at sammenfiltre, hvilket besværliggjorde processen med at fastgøre tagstenene. Ved at flytte og ændre på designet af ”knuden”, hvor fire tagsten mødes, skal der med den nye Hollander V udelukkende anvendes almindelige sidefalsbindere til fastgørelse af normalfladen. Den nydesignede ”knude” bidrager ligeledes til en nemmere udformning ved kinasvaj/opskalkning. 

7.    Gennemfarvet

Den sorte Hollander har fået en ny, mørk krop, som giver en flottere finish og mindre synlige kanter efter skæring. 

Hollander V leveres i seks forskellige farver og overflader: Natur Rød, Engoberet Brun, Engoberet Antracit, Engoberet Sortbrun, Glaseret Mat Sort og Glaseret Sort.

Produktoptimeringen betyder, at Hollander V ikke umiddelbart kan monteres sammen med den gamle Hollander falstagsten.

Husk altid at downloade gældende datablad på www.monier.dk.

Mød Monier på Byggeri ´18 i Fredericia fra den 13. til 16. marts. Du finder os på stand A-1040, hvor du kan se og høre meget mere om den nye Hollander V tagsten.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Monier A/S

Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Danmark
Monier A/S

Billeder & videoer

De Nieuwe Hollander-V natuurrood naturelBagsideWieringerwerf Boederij De Nieuwe Hollander-V natuurrood naturel (14)

Send til en kollega

0.151