23948sdkhjf

Effektiv inddækning af facadestillads - Med Layher Protect-System lukkes larm, støv og snavs inde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Layher ApS

Der blev arbejdet med højtryksspuling i forbindelse med renoveringen af en produktionsvirksomheds parkeringshus – og larmen var øredøvende.

For at kunne skærme både medarbejdere og de besøgende i virksomhedens nærliggende kundecenter mod larm, støv og snavs, var der – udover et facadestillads – tydeligvis også behov for en effektiv inddækning.

Stilladsfirmaet Quadrex Gerüstbau GmbH løste opgaven med Layher Blitz-Rammestillads i kombination med blandt andet Layher Systemgitterdragere og konsoller fra den omfattende Blitz tilbehørsprogram. Og som prikken over i'et, blev løsningen fuldendt med en effektiv inddækning ved hjælp af Layher Protect-System.

Montagen af Layher Blitz-Rammestilladset forløb nemt og hurtigt. De få og lette Blitz Stilladsdele var nemme at håndtere. Afstanden til væggen blev hensigtsmæssigt tilpasset efter behov med indvendige konsoller – og sikre adgangsveje over de frie spænd ved ind- og udkørslerne blev etableret ved montage af Layher Systemgitterdragere, som takket være deres standardmål kunne indpasses direkte i stilladsfelterne. 

I takt med at montagen af stilladset skred frem, blev Layher Protect-Systemet monteret til inddækning af Blitz-Rammestilladset. Stilladsfirmaet havde i dette tilfælde valgt at montere kassetter med både transparente plader og stålplader. Kassetterne blev med få sikre klik monteret direkte i Blitz-Rammestilladset – og de transparente lyskassetter sørgede for, at der kunne arbejdes under dagslyslignende forhold bag inddækningen.

Resultatet var enestående. Med de forskellige Blitz standardlængder og Standard Stilladsdele til opbygning af hjørnerne, var det muligt at sikre en præcis tilpasning af Protect-Systemet.

En sikker løsning til indkapsling af larm, støv og snavs. Stillads- og bygningsarbejderne kunne udføre deres arbejde i et sikkert miljø – og dagligdagens gøremål i kundecenteret kunne fortsætte uden nævneværdig påvirkning fra renoveringsarbejdet.

Klik på linket for at se video og billeder fra projektet: https://www.scaffoldingstories.com/quadrex/

 

5 KLARE FORDELE VED LAYHER PROTECT-SYSTEM

1. Kravene til beskyttelse mod miljø-, støj- og vejrpåvirkninger er opfyldt.

2. Hurtig og let montage i en enkel og logisk rækkefølge.

3. Gummitætningen rundt om kassetterne gør, at de er næsten støvtætte (sandblæsning), kan klare undertryk (asbestsanering) og er vandtætte (facadebeklædning).

4. Med få visuelt attraktive enkeltdele, er systemet designet til hyppig brug i varierende opsætninger.

5. Kan kombineres med Layher Blitz-Rammestillads og Layher Allround-Stillads.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Layher ApS

Stensmosevej 24 A, 1.
2620 Albertslund
Danmark
Layher ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.149