23948sdkhjf

Intelligente armaturløsninger er en del af det smarte hjem i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Oras Armatur A/S

Hjemmet digitaliseres hurtigt, og nye former for intelligente applikationer gør det nemmere at bruge og vedligeholde teknologien i hjemmet. Vand er også en del af fremtiden i det intelligente hjem.

Hjemmet digitaliseres hurtigt, og nye former for intelligente applikationer gør det nemmere at bruge og vedligeholde teknologien i hjemmet. Vand er også en del af fremtiden i det intelligente hjem.

Den nye æra af sanitetsarmaturer - vandhaner og brusere - er her allerede. For eksempel kan berøringsfri armaturer halvere vandforbruget i husholdninger og det offentlige rum, samtidig med at brugervenligheden og hygiejnen bliver taget til et nyt niveau.

Elektroniske armaturer med Bluetooth forbindelse

Elektronik har udviklet sig voldsomt de seneste år, mens størrelsen på komponenterne er blevet mindre. Gennem årene er der sket betydelige teknologiske fremskridt inden for processorer og sensorteknologier.

En af de seneste udviklinger indenfor berøringsfri armaturer er en Bluetooth-forbindelse, som giver nye funktioner og øget funktionalitet. Med Oras berøringsfri armaturer med Bluetooth-forbindelse er det nu muligt, at bruge Oras App, der er designet specielt til fagfolk. Appen kan bruges til at indsamle oplysninger, aflæse tællere (antal gange armaturet er brugt, vandforbrug osv.), sende rapporter til e-mail og foretage ændringer i fabriksindstillingerne.

Læs mere om Oras App og se videoen

Næste step vil være Internet of Things (IoT), der gør det muligt for dig, at følge og styre armaturerne via Internettet.

First movers indenfor elektroniske armaturløsninger

De grundlæggende principper er ens for alle de berøringsfri armaturer på markedet, men især i sensorteknologien er der producentspecifikke forskelle.

Hos de fleste armaturproducenter er den sensoriske tilbagemelding baseret på skiftende mængder af lys reflekteret tilbage. Ved Oras’ berøringsfri armaturer er den sensoriske tilbagemelding baseret på en måling af afstanden, hvorfra lyset reflekteres tilbage, og derfor har variabler som farve og materiale væsentligt mindre effekt på, hvordan den sensoriske mekanisme fungerer. Ud over deres sensoriske teknologi, så adskiller Oras produkter sig også ved den hyper responsive magnetventil, udviklet og produceret af Oras.

Læs mere om Oras’ berøringsfri armaturer

Oras’ armaturer er udviklet og produceret på egne fabrikker. Det betyder, at alle komponenter og ekspertisen, der er nødvendig for at producere elektroniske armaturer, ligger internt hos Oras’ egen produktudvikling. Oras introducerede de første berøringsfri armaturer i 1990'erne, da elektroniske armaturløsninger lige begyndte at dukke op. Derefter har Oras løbende fokuseret på at udvide denne knowhow og finde nye innovative løsninger til, at skabe brugervenlige og avancerede produkter og tjenester til markedet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Oras Armatur A/S

Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Danmark
Oras Armatur A/S

Send til en kollega

0.113