23948sdkhjf

FRIIS & MOLTKE Architects vinder 2 X WAN Award 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Friis & Moltke A/S

Intet mindre end to af tegnestuens projekter har netop fået tildelt en af verdens mest prestigefyldte arkitekturpriser – WAN AWARD 2017.

FRIIS & MOLTKE Architects vinder 2 X WAN Award 2017

Intet mindre end to af tegnestuens projekter har netop fået tildelt en af verdens mest prestigefyldte arkitekturpriser – WAN AWARD 2017.

Under hovedkategorien ”Future Projects” blev projektet Løvhusene i Nye udpeget som vinder i kategorien ”Residential Awards” og i kategorien ”Civic Buildings” var det Ny anstalt i Nuuk, der løb af med sejren – sidstnævnte projekt er udarbejdet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

Om Ny anstalt i Nuuk udtaler en af dommerne, Carmen Pereira, Mecanoo architecten, Associate Partner, UK: “A truly forward thinking approach to rehabilitation.” 

Se juryens øvrige udtalelser om Ny anstalt i Nuuk. 
Se juryens øvrige udtalelser om Løvhusene i Nye.

En glad og stolt prismodtager, Mikkel Wienberg, partner i FRIIS & MOLTKE fortæller: ”Det er en stor anerkendelse af vores daglige arbejde med at skabe arkitektur for alle. Udgangspunktet i alle vores projekter er ønsket om at skabe visionær arkitektur ud fra et humanistisk værdisæt, så det betyder rigtig meget for os at modtage hele to priser, som bliver tildelt af fagfæller fra hele verden – samtidig bekræfter det os i, at vi med god arkitektur kan være med til at flytte samfundet i andre og nye retninger, skabe merværdi og bringe flere værdier i spil både socialt, miljømæssigt og økonomisk."

WAN Awards uddeles af World Architecture News og har gennem de seneste år udviklet sig til et af verdens største og mest prestigefyldte arkitekturprisprogrammer med over 1.300 indstillinger, der vurderes af 317 fagdommere.

Tillykke til vores samarbejdspartnere på de to sager:

Ny anstalt i Nuuk: Schmidt Hammer Lassen, Møller & Grønborg, Rambøll.

Løvhusene i Nye: Tækker, Tredje Natur.

Læs mere om Løvhusene i NYE på vores hjemmeside.

Læs mere om Ny Anstalt i Nuuk på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Friis & Moltke A/S

Wildersgade 51
1408 København K

Strandvejen 20, 3. sal
9000 Aalborg

Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Danmark
Friis & Moltke A/S

Send til en kollega

0.158