23948sdkhjf

Troldtekt lancerer eksklusiv boligakustik og nye designløsninger på BYGGERI´18

| Medlemsnyhed | Indrykket af Troldtekt A/S

Nu præsenterer Troldtekt en raffineret nyhed til private boliger. Med Troldtekt® contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister.

Trælisterne monteres på Troldtekt pladerne uden brug af værktøj ved hjælp af et montagevenligt "click-on" system. Samtidig udvider Troldtekt paletten af designløsninger og præsenterer på BYGGERI´18 blandt andet Troldtekt rhombe, der har modtaget flere internationale designpriser.

Troldtekt lancerer nu en løsning til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med introduktionen af Troldtekt contrast er det muligt at få et akustikloft med elegante trælister, og løsningen kan tilpasses, så den matcher udtrykket i den enkelte bolig. De bagvedliggende Troldtekt akustikplader sørger for en akustik i særklasse.

– Ved at kombinere vores klassiske Troldtekt akustikplader med elegante trælister tilbyder vi nu en løsning med et helt nyt og eksklusivt udtryk. Troldtekt contrast giver helt nye muligheder for individuelt boligdesign - uden at gå på kompromis med den gode akustik, siger administrerende direktør i Troldtekt A/S, Peer Leth.

Montagevenligt ”click on” system
Troldtekt pladerne til Troldtekt contrast leveres med fræsede spor, som sikrer en præcis og korrekt indbyrdes afstand mellem trælisterne. De medfølgende montageclips fastgøres i de fræsede spor, hvorefter trælisterne ved hjælp af et patenteret, montagevenligt ”click-on” system klikkes på plads uden brug af værktøj – og uden synlige skruer eller beslag.

– Den skjulte montage giver mulighed for et sømløst og skalerbart udtryk i loftet. Tætheden mellem listerne kan varieres, og dermed kan den samlede visuelle effekt skræddersyes til loftets højde og matche specifikke ønsker til det æstetiske udtryk, siger Peer Leth.

Trælisternes naturligt varme, men samtidig meget stringente, udseende tilfører akustikloftet en særlig elegance. Trælisterne fås i forskellige træsorter. Troldtekt præsenterer Troldtekt contrast på BYGGERI´18 i Fredericia 13.-16. marts.

Læs mere og se flere billeder af Troldtekt contrast her >

Nye designløsninger
På BYGGERI18’ præsenteres også Troldtekt rhombe, der er præmieret med både en German Design Award 2017 og en ICONIC Award 2016. Troldtekt rhombe vises på messen i cradle to cradle-certificerede Troldtekt standardfarver i sorte og grå nuancer. På messen præsenterer Troldtekt også designløsningen Troldtekt shades i matchende sorte, grå og hvide nuancer. Troldtekt shades illustrerer, hvordan man med Troldtekt standardplader og standardfarver kan sammensætte iøjnefaldende designløsninger.

Endnu en nyhed fra Troldtekt på På BYGGERI’18 er Troldtekt hexagon-plader, der er CNC-bearbejdet, så den enkelte plade består af 15 sekskantede felter. Når Troldtekt hexagon-pladerne kombineres, dannes et unikt, "sømløst" mønster af sekskantede felter på hele væg- eller loftsfladen.

Læs mere om Troldtekts designløsninger her >

En ny kantudformning med et markant U-spor, K0-U, bliver også præsenteret på BYGGERI’18.

Læg vejen forbi Troldtekts stand på BYGGERI’18 – stand A-0326 – og få en snak og en introduktion til de mange spændende nyheder, vel mødt!

FAKTA OM TROLDTEKT A/S:

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • I sortimentet er også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med designkonceptet Cradle to Cradle som det centrale element for at sikre miljømæssige gevinster frem mod 2022.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Troldtekt A/S

Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Danmark
Troldtekt A/S

Send til en kollega

0.188