23948sdkhjf

Har du dit på det tørre, når du arbejder med vådrum?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Statens Byggeforskningsinstitut

Har du helt styr på, hvornår du skal følge regler i det nye bygningsreglement, og hvornår du kan nøjes med at følge det bygningsreglement, der var gældende, da vådrummet oprindeligt blev opført?

SBi’s kursus om vådrum 14. marts 2018 kl. 9.00-16.00 i København bliver du undervist af selve forfatterne til SBi-anvisning 252. De lærer dig alt om vådrum, fra vådrumszoner og belastningsklasser, over valg af materialer, til opbygning af gulv- og vægkonstruktioner, renovering af badeværelser, sikring af vandtætte overflader og fuger, samt udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt forsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Kurset foregår på Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV og henvender sig både til projekterende, udførende, materialeleverandører og kommunale byggesagsbehandlere. Prisen er kr. 4.300 ekskl. moms.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på www.sbi.dk/kurser/vådrum

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Statens Byggeforskningsinstitut

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
Statens Byggeforskningsinstitut

Send til en kollega

0.141