23948sdkhjf

Om en uge starter Nordic BIM Academy 2018! Er du tilmeldt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Du kan stadig nå med på årets vigtigste BIM-event, som afholdes d. 20.-22. marts. Byggeriets fremtid er digital, og du kan opleve Building Information Modeling på nært hold, når BIM-eksperter fra ind- og udland mødes i København.

Nordic BIM Academy 2018 består af tre intensive dage med virksomheds- og projektpræsentationer, "Build Copenhagen Live"-konkurrence og "OpenBIM in Action":

PROGRAM FOR NORDIC BIM ACADEMY 2018:

20/3: Welcome reception, fieldtrips & dinner (udsolgt)

21/3: Conference day 1: The wonders of BIM

22/3: Conference day 2: BIM, VDC, VR and the future
 

Internationale talere og projektpræsentationer
Foster + Partners fra Storbritanien, Soini & Horto fra Finland og Aidea fra Filippinerne er blot nogle af de internationale virksomheder, der fortæller om deres store projekter i udlandet.

Danske cases med BIM i fokus
Derudover bliver du blandt andet klogere på, hvordan BIM er en integreret del af den igangværende udvidelse af Københavns Lufthavn, Tagkronen i Vanløse og Steno Diabetes Center. 

VDC i praksis
På Nordic BIM Academy er der også fokus på byggefasen med præsentationen af ​​MT Højgaards VDC-strategi, António Ruivo Meireles fra ndBIM deler ud af virksomhedens erfaringer med at arbejde med de største store spanske entreprenører, mens Paul Surin fra Wienerberger løfter sløret for hvordan teglproducenten arbejder med Digital Supply Chain.

Virtual Reality i konkrete projekter
Sune From, projekt- og entreprisechef, på Nyt Hospital Nordsjælland fortæller om, hvordan de bruger Virtual Reality til at skabe en mere dialogbaseret og brugerinddragende proces, reducere konstruktionsfejl, forberede ibrugtagelse samt drift og vedligehold.

Build Copenhagen Live-konkurrence
Som en del af Nordic BIM Academy afholder buildingSMART konkurrencen "Build Copenhagen Live", hvor tværfaglige teams har 48 timer til at gennemføre et komplet projekt. Læs mere om Build Copenhagen Live her.

Nordic BIM Academy afholdes af Nohrcon i samarbejde med BIM Equity og BuildingSMART. GRAPHISOFT og Trimble er konferencepartnere.

Registrering og yderligere information på Nohrcons hjemmeside:

NORDIC BIM ACADEMY 2018

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.133