Junget byder velkommen til Lasse Falkenstrøm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

Det er med stor glæde, at Junget nu kan byde velkommen til Lasse Falkenstrøm, der fremover vil indgå i Jungets værktøjsdivision.

Lasse vil i samarbejde med salgsteamets øvrige kollegaer stå for salget af skærende værktøj på Sjælland, hvor han er centralt bosat ved Sorø. Lasse har en baggrund indenfor salg af byggematerialer og er oprindeligt uddannet ved XL Byg CF Petersen & Søn i Køge, hvorefter han har arbejdet 8 år hos Stark og senest været udekørende salgskonsulent hos Würth Danmark. Med sine 33 år er han således en rutineret konsulent til byggebranchen og træindustrien.
 
Hos Junget sætter vi en ære i at give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning, og vi glæder os meget over, at Lasse nu er en del af vores salgsteam. Vi ser nemlig et stort potentiale på Sjælland og med Lasses ansættelse vil det nu være muligt at øge vores tilstedeværelse og synlighed på markedet. 
 
I den kommende tid vil Lasse komme rundt og hilse på ved nye såvel som kendte kunder. Vi håber, at I vil tage godt imod ham.

Læs mere om Jungets værktøjsdivision

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Send til en kollega

0.114