23948sdkhjf

Aircord lufttæpper fra record Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af record Danmark A/S

Aircord lufttæpper er specielt velegnet til butiksindgange samt shoppingcentre og tilhører en generation af intelligente lufttæpper med integreret styring, der muliggør en fuldautomatisk beskyttelse mod træk i indgangsområdet.

Komfort
Aircord lufttæpper skaber en luftbarriere, der adskiller forskellige temperaturzoner, hvilket betyder, at den effektivt forhindrer trækgener og giver en enestående komfort inden for døren.

Funktionalitet og økonomi
Lufttæpper sparer på energien: Luftbarrieren reducerer energitabet gennem døråbningen. Derudover er energiforbruget på selve lufttæppet lavt. det intelligente lufttæppe bruger ikke mere energi end nødvendigt. Lufttæppet kan styres og overvåges vha. CTS-styring.

Design
Varmefladens unikke design, med en lamelafstand på 4,5 mm, fjerner behovet for vedligeholdelseskrævende filtre, og øger tiden mellem lufttæppets serviceintervaller. Lufttæppet er udført i hvidlakeret finish, men kan som tilvalg lakeres i valgfri farve efter ønske.

Motorprincippet er sammensat af flere dobbeltsugende radial ventilator i lukkede blæserhuse, der fordeler udblæsningsluften i et fælles trykkammer. Leveres som standard til frithængende montage under loft, men kan også integreres i nedhængte lofter med indbygningsmodul .

Lufttæpperne er isoleret med ikke-brændbart, lyddæmpende materiale
Kabinet er udført i varmegalvaniserede og pulverlakerede stålpaneler
Standardfarve: RAL 9016 (hvid)

Læs mere om Aircord lufttæpper

Medlemsnyhed

Indrykket af
record Danmark A/S

Høvedstensvej 33
2650 Hvidovre
Danmark
record Danmark A/S

Send til en kollega

0.117