23948sdkhjf

TIL LYKKE til 18 nyudlærte struktører!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Learnmark Horsens

Torsdag den 22. marts var der svendeprøveafslutning for 4 bygningsstruktører og 14 anlægsstruktører, hvor de blev fejret og rost for deres flotte arbejde!

STORT TIL LYKKE til de nydudlærte struktører, som alle har afleveret flotte svendeprøver. Ved bygningstruktørernes svendeprøve blev der udleveret en bronze medalje og 3 svende bestod med ros - flot! 

Til anlægsstruktørernes svendeprøve fik Peter, Jacob og Thomas sølv og Theis fik bronze. Også et stort tillykke til Leo Ø. Andersen, som fik IBF-prisen for at være holdets bedste kammerat.

De nyudlærte svende blev fejret af familie og venner, som var mødt talstærkt op. Omkring 150 mennesker var mødt op for at se struktørernes flotte svendeprøver og fejre deres nye uddannelse.

Traditionen tro bød svendeprøveafslutningen på 3 foldige "hurra" og fine taler. Uddannelsesleder for Byggeri, Henrik Lynggaard Christensen roste de nye svende for deres gode arbejde og gode humør.

"I har været nogle godeelever, der har været gode til at samarbejde og I har haft en god stemning på holdet. Det skal I have stor ros for - det er nemlig parametre der gør, at det er rart at gå på arbejde."

LYT TIL GODE RÅD
Per Kær Kvist, som er faglærer på bygningsstruktøruddannelsen, havde også rosende ord til de nye svende. "Hvis man kan imponere skuemestre, så skal man være stolt. Og det har I gjort," sagde en stolt faglærer.

De nye svende har nu fået et bevis på deres gode håndværk og er klar til at komme ud på arbejdsmarkedet. Per Kær Kvist havde et sidste råd til svendene: "Lyt til gode råd fra gamle svende, men drag jeres egne erfaringer."

Endnu en gang stort TIL LYKKE til de nye struktørsvende!

Se flere billeder fra svendeprøverne her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Learnmark Horsens

Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark
Learnmark Horsens

Send til en kollega

0.132