23948sdkhjf

Blybatterier til dørautomatik, UPS-anlæg, nødstrømsanlæg, netværksdrift, datacentre og serverrum

| Medlemsnyhed | Indrykket af ACTEC A/S

Blybatterier til alarm- og sikkerhedsbranchen

ACTEC er distributør af to kendte producenter af blybatterier.  

FIAMM som er anerkendt for sin høje kvalitet til en fornuftig pris. Især indenfor sikkerheds- og installationsbranchen er FIAMM meget anerkendt og har været anvendt i en lang årrække. FIAMM blybatterierne står for kvalitet til den rigtige pris og må ikke forveksles med andre billigere blybatterier på markedet. Med deres robusthed og et bredt temperaturområde fra -20°C til 50°C leverer de fremragende opladnings- og afladningsegenskaber. FIAMM har forskellige serier af blybatterier, der egner sig specielt til særlige områder bla. UPS-typer med 10-12 års levetid. Produktionsprocesserne er optimeret og et batteri i denne kvalitet kan produceres til en lav pris. 

Panasonic blybatterierne er blandt de mest driftsikre og kraftfulde batterier på markedet. Panasonic's patenterede teknologi gør Panasonic batteriet til det absolut bedste blybatteri på markedet, både hvad angår kapacitet (Ah), kvalitet og driftsikkerhed. Blybatterierne udmærker sig ved en opbevaringstemperatur -20° til +40°C samt en lavafladning, der gør det muligt at have dem opbevaret over en længere periode, uden at batterierne aflader, så de er klar til opgaven. Der findes flere serier af blybatterier fra Panasonic, som omfatter mange forskellige produktgrupper. Fra blybatterier med en design levetid på 6-9 år, 10-12 år og 15 år, til blybatterier til cykliske og energikrævende applikationer, serien omfatter løsninger til ethvert behov.  

Blybatterierne spænder bredt og fås i alle gængse typer, lige fra 6Volt med 0,8 Ampere til 12Volt med 205 Ampere (Ah) og opfylder de høje krav, der stilles i industrien (ISO9001, ISO14001 og OHSAS 18001). 
Forskellige modeller kan fås med brandhæmmende kabinet og med forskellige terminaler.

ACTEC A/S - Din erfarne batterileverandør, specialist i udvikling og salg af batterier og ladesystemer


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ACTEC A/S

Alsvej 5
8940 Randers SV
Danmark
ACTEC A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098