23948sdkhjf

Solar søger en jeg-tror-på-fantastisk-service Service- og kølemontør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Solar har i dag en betydelig position i markedet, hvad angår salg af varmepumper til installatørsegmentet.

For at understøtte vores fortsatte udvikling og for at hjælpe installatørerne og deres kunder bedst muligt, søger vi en service- og kølemontør til vores serviceorganisation, der i samarbejde med vores installatørkunder skal sikre den samlede kvalitetsoplevelse.Salg og installation af varmepumper skal forankres i tryghed og kvalitet – og slutbrugeroplevelsen skal være i top hver gang, hvad enten der er tale om installation eller service. Slutkunderne er meget oplyste og bevidste, og der stilles til stadighed større krav til kvalitet, viden og driftssikkerhed.

Sammen med vores gode installatørkunder glæder vi os til at vinde en endnu større andel af markedet. Du får reference til vores markedsansvarlige på Klima & Energi. I vores team vægter vi kvalitet og god service højt – både når det gælder kundeservice, engagement og arbejdsindsats.

Dine primære ansvarsområder

Du skal yde support/service overfor vores nuværende installatørkunder men også nye kunder, både i forbindelse med nye installationer (fx indregulering ved opstart) men også i forbindelse med det lovpligtige, årlige serviceeftersyn. Fejlfinding og eventuel fejlretning af nye og eksisterende installationer, reklamationshåndtering m.v. vil også være en del af din arbejdsdag.

Du planlægger selv din arbejdsdag og dine arbejdsopgaver. Du laver varebestilling, udarbejder dokumentation og rapporter, fakturerer, og du er ansvarlig for serviceomsætningen.

Vi vægter, at vores medarbejdere har den nødvendige viden og interesse i vores produkter, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at du får en produktspecifik oplæring i produkterne, både ved opstart og ved løbende kurser.

.

Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og holder god orden. Du er vant til at arbejde med IT-værktøjer. Som person er du stabil og serviceminded, og du forstår at løse opgaven med et smil. Du er god til at have kundekontakt, kan agere salgsopsøgende, samtidig med at du yder god service.

 Solar tilbyder

En attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Du bliver udstyret med fri bil, bærbar PC, mobiltelefon osv.

Ansøgningsfrist den 15. april 2018  

Ser du denne stilling som et naturligt næste skridt for dig, så send os din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar

Kontakt markedsansvarlig Klima & Energi Jacob Mortensen på 29 69 80 55 (bedst efter kl. 16:00).

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.119