23948sdkhjf

Mangeårig rengøring hos Education First

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

I 2011 havde Education First brug for en fleksibel rengøringspartner. Valget faldt på All Remove, som i dag syv år senere stadig gør rent i virksomheden.

At rejse er at leve, siger man, men det er også at lære. I hvert fald hvis du spørger Education First på Vester Farimagsgade i København, hvor omkring 20 medarbejdere hjælper unge og voksne med at komme ud i verden og lære et nyt sprog undervejs. 

Sene arbejdstider
En stor del af virksomhedens arbejde foregår på kontoret og over telefonen. Arbejdsmiljøet er travlt, og arbejdstiderne skæve, og det satte krav til rengøringsløsningen:

”Tilbage i 2011 havde vi brug for en fleksibel rengøringspartner. Vores unge sælgere arbejder ofte om aftenen på kontoret, og så duer det ikke, at støvsugeren pludselig larmer i baggrunden,” fortæller administrerende direktør i Education First.

Clean Desk policy
”Vi valgte All Remove, fordi vi havde brug for en samarbejdspartner, som kunne levere en høj kvalitet og tilpasse rengøringen til vores rytmer. I dag syv år senere er vi fortsat meget tilfredse med deres rengøringsservice, som blandt andet har været en medvirkende faktor til, at vi i dag har en Clean Desk policy, der rent faktisk fungerer i praksis. Vi er meget tilfredse med samarbejdet,” slutter virksomhedens administrerende direktør.

All Removes aftale med Education First indbefatter både kontorrengøring og vinduespudsning.

Klik her for at få et tilbud på rengøring fra All Remove

Klik her for at download All Removes profilbrochure

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.195