23948sdkhjf

Tak for besøget hos andersen & nielsen på BYGGERI '18

| Medlemsnyhed | Indrykket af andersen & nielsen as

Der var masser af fart over feltet i dagene d. 13. - 16. marts på vores stande på BYGGERI '18, hvor vores konsulenter havde travlt med at demonstrere produkter inden for støvhåndtering, lasere og nivellering samt professionelt håndværktøj.

Der var rig mulighed for at hilse på og få en god snak om de mange produkter fra andersen og nielsen. På vores to stande havde vi masser af nyheder og gamle kendinger med fra anLaser, anKlima og anTools

Fik du hilst på vores nye salgschef?
På BYGGERI hvade vi også vores nyeste mand i teamet, Jørgen Kragh, med. Jørgen er startet som ny salgschef fra andersen & nielsen fra d. 1. marts, og hans store erfaring i branchen var tydelig at spore. Jørgen kommer fremover til at være ansvarlig for salg til danske forhandlere af professionelt værktøj inden for alle vores kategorier. 

Masser af deltagere i vores konkurrence - vinderne er fundet
Der var masser af ihærdighed at spore i vores laserskydningskonkurrence på standen, hvor vi hver dag trak lod blandt de skarpeste skytter om 1 x ACTION oplevelsespakke.

De fire heldige (og dygtige!) vindere er fundet - du kan se vinderne på vores Facebook-side eller på vores hjemmeside. Vinderne er kontaktet. 

Vi glæder os til at vende tilbage i 2020!

Se vinderne, billeder fra standen og læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
andersen & nielsen as

Meterbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark
andersen & nielsen as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14