23948sdkhjf

Prestigefyldte Z-huset er malet af AROS Maler Entreprise

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aros Maler Entreprise A/S

AROS Maler Entreprise A/S har for A. Enggaard A/S malet og færdiggjort 3. og sidste etape af Z-huset på Aarhus Ø. Byggeriet er en arkitektonisk perle med sin markante bygningsgeometri.

Z-huset er i absolut verdensklasse. Med sin på én gang funktionelle og æstetiske arkitektur skråner byggeriet ned mod den gamle lystbådehavn i Aarhus. Beboerne har en af havnens mest eksklusive udsigter med kik til Aarhusbugten i øst, Risskov i nord og Aarhus’ skyline mod vest. Z-huset er på 24.000 m2 og har 242 lejligheder. Byggeriet lå stille i 5 år under finanskrisen, men i 2014 kom der med A. Enggaard A/S gang i byggeriet igen, og ultimo 2017 stod sidste etape klar.

AROS Maler Entreprise er stolte over, at have været en del af byggeriet. ”Det er et af de flotteste byggerier vi har malet” siger entrepriseleder og ejer af AROS Maler Entreprise, Simon Elkjær. ”Vi er virkelig blevet udfordret på store mængder lysindfald, 150 forskellige slutbygherrer og en yderst stram tidsplan, men vi er meget glade for resultatet.”

Byggeriet færdigt til tiden

Peter Folkmar, projektchef ved A. Enggaard A/S udtaler om samarbejdet med AROS Maler Entreprise: ”Det har været yderst konstruktivt. De gør det godt, og når der er behov for det, sætter de ekstra folk på, så tingene lykkes. Rent faktisk var de en afgørende faktor i forhold til at komme i mål med etape 1. En anden håndværker blev dømt til at lave et større arbejde om, og det betød, at AROS Maler Entreprise skulle male igen. Det fik de løst, og samtidig var kvaliteten som altid i orden. Jeg vil gerne samarbejde med dem igen.”

AROS Maler Entreprise holder ord

Steen Arthur Kristensen, tidligere projektchef ved A. Enggaard A/S fortæller: ”Jeg synes AROS Maler Entreprise skiller sig ud ved at holde ord og ved at kommunikationen igennem hele byggeperioden er god. Da vi havde brug for, at de gav en ekstra skalde på Z-Huset var det uden et kny, og Simon Elkjær mødte selv op i weekender og aftener. Det sætter jeg stor pris på. Jeg har da også allerede entreret dem til nye opgaver, som vist må være den bedste måde at sige, at vi var godt tilfredse på.”

 Fotos:                         Rambøll Arkitektur

Totalentreprenør:       A. Enggaard A/S
Bygherre:                    Z-huset A/S
Arkitekter:                   Rambøll Arkitektur

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aros Maler Entreprise A/S

Stavneagervej 39
8250 Egå
Danmark
Aros Maler Entreprise A/S

Send til en kollega

0.113