23948sdkhjf

Frit valg af styring til Geniox

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

Systemair har lanceret en ny mulighed til Geniox, Controller Ready. Nu kan kunderne få ventilationsaggregaterne med klargjort klemrække. De skal blot slutte en controller til.

Med automatik, uden automatik eller Controller Ready. Systemair har gjort op med en gammel tradition i aggregatbranchen. Kunderne kan nu frit tilslutte præcis den styring til Geniox aggregater, som de ønsker. Systemair har døbt den nye mulighed Controller Ready.

”Med Controller Ready kan vores kunder tilslutte deres egen controller og derved koble aggregatet direkte til bygningens BMS. Det sparer tid på pladsen, da CTS-leverandøren ikke skal lave egne installationer på aggregatet”, fortæller produktchef Ulf Bang. ”Vi monterer alle sensorer og elektriske komponenter på fabrikken og vi forbinder dem til klemkassen, så vores kunde får en ren plug’n’play løsning”.

Systemair sælger i dag mere end halvdelen af sine aggregater med automatik. Virksomheden er dog ikke bange for at konkurrere med sig selv. ”Vi ved, at mange af vores kunder er glade for den automatik, vi leverer i dag, og det vil vi fortsætte med. Vi har udviklet Controller Ready for at give kunderne ekstra fleksibilitet, og fordi det kan være med til at spare tid på pladsen”, fortæller Ulf Bang.

Systemair gennemfører en funktionstest af alle sensorer og elektriske komponenter på fabrikken, så kunden får en veldokumenteret løsning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Send til en kollega

0.104