23948sdkhjf

Vil du være en del af en spændende og innovativ vækstvirksomhed, hvor meget er muligt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Efterlysning: Projektsælger - Sjælland og Øerne

Projektsalg til industrien
Med reference til Regional Sales Manager, Northern Europe får du ansvaret for afsætningen til kunder inden for industrien, transport- og logistik- samt e-handelsbranchen på Øerne og efter aftale også Sydsverige. Målrettet, selvstændigt og struktureret planlægger du selv din salgsindsats. Du afdækker markedspotentialet, identificerer og prioriterer potentielle kundeemner, følger op på kundeforespørgsler og tager kontakt. I tæt dialog med kunden, afdækker du behov, skitserer en færdig løsning, udarbejder tilbud og afslutter selv salget. Teknisk og produktmæssigt støttes du af et stærkt bagland. Herudover deltager du i messer i ind- og udland. Med udgangspunkt i dialogen med dine kunder bidrager du endvidere med ideer og forslag til fortsat produktoptimering og -udvikling.

Købmand med flair for flow og logistik
Du er måske sælger af trucks eller logistikløsninger som pallereolsystemer, conveyor-systemer eller lign. i dag. Din uddannelse er ikke afgørende men vigtigst er det, at du har erfaring og dokumenteret succes med opsøgende og vedligeholdende løsningsalg. Du har god forståelse for flowet i en virksomhed og ser det som en spændende udfordring at sammensætte løsninger for kunden, hvor innovative lagerautomater indgår som et klart værdiskabende element. Af natur er du udadvendt, ihærdig og handlekraftig og du arbejder struktureret. Du er analytisk, kommunikerende og er god til at skabe og bevare relationer og har modet og evnen til selv at lukke ordren. Du taler engelsk på forhandlingsniveau og måske også svensk og du bor fordelagtigt i forhold til markedsområdet.

Du tilbydes
En særdeles spændende udfordring i en international vækstvirksomhed med et stort potentiale og korte beslutningsveje. Et innovativt produktprogram og en attraktiv løn med bilordning. Kulturen er uformel, præget af entreprenør-ånd, hårdt arbejde og gejst.

Om os:
Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer og muligheden for at påvirke opgaveløsningen. Vi lægger vægt på et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse og være med til at gøre en forskel. Du får muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed i vækst med stor vindermentalitet og fokus på hele tiden at udfordre det eksisterende.

Vil du gribe muligheden?

EffiMat Storage Technology A/S producerer automatiske og fleksible lagerløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Du kan læse mere om EffiMat på www.effimat.dk.

 Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Regional Sales Manager, Per Østergård
Tlf.: +45 20 26 07 66

Jan Erik Elgaard
mail@elgaardmancom.dk
Tlf.: +45 20 88 86 18


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Send til en kollega

0.309