23948sdkhjf

Tagpappen LESSNOX renser luften

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phønix Tag Materialer A/S

LESSNOX reducerer mængden af skadelige NOx-partikler

LESSNOX bidrager til et bedre miljø hver eneste dag, uden at bygherren eller beboerne behøver at foretage sig noget.

Den særlige belægning på LESSNOX betyder, at taget reducerer mængden af NOx-partikler i luften og dermed giver renere luft at indånde.

Et godt eksempel er Aarhus Letbane, hvor 5.000 m2 af området til opstilling af letbanetogene har fået et tag med det indbyggede miljøhensyn, som LESSNOX giver.

Også med grønne tage

De nye bygninger er tegnet af GPP Arkitekter A/S, der på andre 5.000 m2 benytter grønne Nature Impact-sedumtage fra Phønix Tag Materialer for at skabe en klar visuel pointe, siger arkitekt og partner Niels Haugård.

-Bygningen og dens tag kan ses tydeligt fra Ringgadebroen, hvor tusindvis af trafikanter passerer hver dag. Derfor var et grønt tag med et skiftende udtryk en oplagt visuel løsning, også fordi det spiller godt sammen med omgivelserne. Du ser ikke ”bare” et tag, men et grønt område med liv, siger han.

Ud over at være grønt og kønt, skifter taget også farver med årstiderne. Samtidig tjener det til at holde på regnvandet og aflaster dermed kloaksystemet for adskillige kubikmeter regnvand hvert år.

Nemt at arbejde med

Selve taglægningen blev udført af Karl Aage Jensen Tagdækning A/S, og for indehaver Günther Staugaard var det første gang, firmaets ansatte skulle arbejde med Nature Impact® Roof – men næppe sidste:

-Det var utroligt nemt og hurtigt at arbejde med. Vi havde selvfølgelig set og hørt om det forinden, men det var første gang, vi selv brugte det, og det gør vi gerne igen. En af de klare fordele er, at du selv kan lægge det som tagdækker – du skal altså ikke have flere mand ind på pladsen, og det er med til at gøre det særdeles effektivt. Samtidig hang leveringerne godt sammen med arbejdsrytmen, så vi hele tiden havde noget at arbejde med, siger Günther Staugaard og tilføjer, at de 5.000 m2 tog ca. en uge at lægge for fire mand.

Totalentreprenør har været Gråkjær A/S.

Yderligere oplysninger hos kundeservice, Phønix Tag Materialer, på 79 96 21 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phønix Tag Materialer A/S

Vester Allé 1
6600 Vejen
Danmark
Phønix Tag Materialer A/S

Send til en kollega

0.137