23948sdkhjf

Dansk teknologi og ekspertise vejer tungt i udlandet

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

En af verdens største fødevareproducenter har valgt at anvende vejeceller fra danske Eilersen Electric A/S, der ved hjælp af FORCE Technology kan levere en unik teknologi med internationalt anerkendt kalibreringscertifikat.

I fødevareproduktionen indgår vejeceller som centrale elementer i den automatiserede procesvejning, når der vejes, doseres og blandes ingredienser til færdige fødevareprodukter. Vejeceller har ofte en levetid på over 20 år, og derfor stiller producenter krav om vejecellers målekorrekthed i hele perioden.

Når en af verdens største fødevareproducenter vælger at udskifte sin Schweiziske leverandør af alle vejeceller i en eksisterende fabrik i Mexico med digitale vejeceller fra den danske virksomhed Eilersen Electric A/S, er det derfor en kvalitetsstempling af dansk viden på området.

Fødevareproducenten valgte nemlig både Eilersens unikke teknologi inden for vejeceller og tilkøb af danske kalibreringscertifikater udstedt af FORCE Technology som garanti for vejecellernes målekorrekthed.

De første 50 vejeceller er allerede leveret til produktionsstedet i Mexico efter at være blevet kalibreret hos FORCE Technology. Potentialet er 300 vejeceller i alt over de kommende 1-2 år.

Unik teknologi stadfæster Eilersen Electric A/S på det internationale marked
Det er ikke tilfældigt, at Eilersen Electrics teknologi har så lang rækkevidde som til Sydamerika. Den 27-mands store virksomhed fra Kokkedal i Nordsjælland har i snart 50 år leveret robuste vejeceller til kunder i Danmark og udlandet. Vejecellerne er baseret på et patenteret måleprincip og bruges bl.a. i industrianlæg, hvor mængder og dosering styres ved hjælp af vægt.

Læs mere her

Foto: FORCE Technology, Eilersen Electric vejecelle er monteret i den fuldautomatiske kraftmaskine for at blive kalibreret.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.097