23948sdkhjf

Pålidelig, tætlukkende zoneventil – med sikkerhedsfunktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Måske kender du allerede Belimos kompakte QCV-zoneventiler? Så kender du dem som pålidelige, tætlukkende og smudsresistente kugleventiler, som bliver ved med at lukke tæt i årevis.

Ja, muligvis har du allerede Belimos QCV zoneventiler installeret i dit anlæg – det er der i hvert fald rigtig mange, der har. Energieffektive, pålidelige og velfungerende.

Øget sikkerhed og bedre drift med SuperCap
Men kender du så også muligheden for at få QCV-zoneventiler med SuperCap sikkerhedsfunktion? ”SuperCap” betyder, at aktuatoren, der styrer kugleventilen i zoneventils-løsningen, er udstyret med en super-kondensator, der har strøm til at fortsætte driften upåvirket, hvis der opstår kortvarige strømsvigt. Og skulle der ske en reel strømafbrydelse, vil kondensatoren i SuperCap sørge for at dreje ventilen til den sikkerhedsposition, du på forhånd har indstillet den til. Det kan være, den skal lukke tæt, det kan være den skal åbne helt – det bestemmer du. Hovedsagen er, at hvis strømmen går i en længere periode, ved du, at anlægget stopper i den korrekte sikkerhedsposition.
 

Fem års garanti
Belimo QCV med SuperCap fås både som 2-vejs og 3-vejs zoneventil. Og du får – som med alle andre Belimo-produkter – fem års garanti.

Læs mere om Belimos SuperCap her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.118