23948sdkhjf

Mød elbranchens fremtid på studiedagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL & TEKNIK

Studerende fra hele landet besøger EL & TEKNIK 2018 på messens åbningsdag.

VELTEK og Dansk Energi har i samarbejde med en række virksomheder i el- og energi-branchen inviteret studerende på hhv. elektriker-, elinstallatør- samt energiteknologuddannelsen til studiedag på EL & TEKNIK tirsdag den 15. maj 2018 i Odense Congress Center.

800 studerende og undervisere fra hele landet deltager på studiedagen, og de har alle en yderst spændende og lærerig dag i vente foran sig.

De studerende bliver om formiddagen afhentet i busser direkte fra deres uddannelsesinstitution, hvorefter de bliver præsenteret for tre forskellige faglige indlæg.

De faglige indlæg på dagens program udbydes af studiedagens seks sponsorer; NKT A/S, Ledvance A/S, WAGO Denmark A/S, 3M A/S, PCSCHEMATIC og ABB A/S, og indlæggene vil omhandle alt lige fra integration af smart teknologi i lyskilder til korrekt brug og anvendelse af el-tape.

Efter de faglige indlæg vil de besøgende gå rundt på messen og besøge og netværke med messens udstillere sammen med messens øvrige besøgende. Først klokken 15.30 vender busserne med de studerende hjemad.

Se hele studiedagens program på www.elogteknikmessen.dk

Husk at registrere dit besøg her

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL & TEKNIK

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
EL & TEKNIK

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.176