23948sdkhjf

Nyt pavillon katalog fra CP

| Medlemsnyhed | Indrykket af CP ApS

Pavillonbyggeri: Hurtigt og prisbilligt

 

Pavilloner kan være en ideel løsning for virksomheder og kommuner, der midlertidigt mangler plads. Vælger I at leje, kan store anlægsinvesteringer med et pennestrøg forvandles til driftsomkostninger.

Kombinér selv:

CP’s pavillonkoncept består af vores egenproducerede kvalitetsenheder på 40 m², hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. De er naturligvis bygget efter gældende bygningsreglementer. Enhederne kan sammensættes på utallige måder og indrettes helt efter jeres ønsker, behov og økonomiske rammer.

Hvis I ønsker maksimal udnyttelse af byggegrunden, kan enhederne stables i højden (to etager). Pavillonerne kan både indrettes som enkeltmandsrum eller bygges sammen til store, åbne miljøer med møde-, køkken-, kantine-, toilet- og badefaciliteter.

 Nemt at integrere med eksisterende byggeri
Et pavillonbyggeri kan funktionelt og æstetisk nemt integreres og sammenbygges med eksisterende bygninger. Hvis pavillonerne arkitektonisk skal spille sammen med et eksisterende byggeri, er specialdesignede enheder en attraktiv mulighed.

Vi tegner, bygger, transporterer, opstiller og tilslutter
CP kan varetage alle opgaver i jeres pavillonbyggeri, så det eneste, I skal, er at flytte ind, når det nøglefærdige byggeri står klar. Får I på et senere tidspunkt brug for at justere på kvadratmeter eller funktioner, løser vi naturligvis også denne opgave.

Se yderligere på; http://cp.dk/pavillonkatalog.html

Eller kontakt en af vore konsulenter direkte:

Lars Søgaard; mobil (+45) 30 18 90 81 - mail; ls@cp.dk

Ole Gerhøj, mobil(+45) 30 18 90 82 - mail og@cp.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
CP ApS

Grønningen 12
4130 Viby Sjælland
Danmark
CP ApS

Send til en kollega

0.161