23948sdkhjf

Smart samling fra Geberit runder en milliard eksemplarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Det er et særdeles rundt jubilæum, man fejrer hos Geberit. Mapress fitting nr. 1.000.000.000 har nemlig forladt produktionslinjen i Langenfeld, Tyskland som vidne om en stor succes med en lille løsning.

I mange år var arbejdet med rør altid lig med svejsning eller pakning af gevind. Men med en gennemarbejdet og innovativ idé ændrede Mapress det billede. For med Mapress pressefittings blev det både hurtigt og sikkert som aldrig før at samle rør, og den løsning tog installatørerne til sig. I en sådan grad, at Geberit nu har produceret en milliard fittings i systemet.

Fra en begyndelse med et mere ydmygt udvalg har Geberit udviklet Mapress til et imponerende produktkatalog med fittings, som tilgodeser rør, der skal føres i alle tænkelige vinkler. Gennem blandt andet muffer, bøjninger, t-stykker og kryds kan både gasser og væsker føres sikkert frem med Mapress. Samlingerne produceres i kobber, rustfrit stål, el-forzinket samt den særligt hårdføre CuNiFe, og nu tæller kataloget over 70 forskellige Mapress fittings.

Samlingspunkt i dansk sanitet
Der er god grund til, at Geberit Mapress er danske installatørers foretrukne løsning som pressesamling af rør. Med Mapress er tætte, sikre samlinger på alle slags rør aldrig mere end et klik og et pres væk. Det smarte samlingspunkt er fuldstændigt gennemtestet og optimeret til at være lige til at gå til for installatørerne. Det har resulteret i en installationstid, der er forkortet betragteligt, mens sikkerheden er øget.

Geberit oplever i disse år et stigende behov for rådgivning og sparring på projekter fra kunder og samarbejdspartnere. Derfor afholder Geberit blandt andet brugsvandsseminarer, hvor installatørerne kan få den nyeste viden på området.

Næste brugsvandsseminar afholdes torsdag den 7. juni.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.177