23948sdkhjf

Viden om lyd og støjreducering i afløbsprojekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wavin Denmark A/S

Vi har samlet en masse solid viden om lyd i afløb, beregning af støjdæmpning, definitionen på forskellige typer lyde i byggeprojekter, hvordan afløbsrør testes og meget mere i én brochure.

Bygningslyd eller luftlyd - hvad skal du kigge efter? Hvordan opstår og forplanter lyd sig i afløb og bygning? Hvilke produkter kan du bruge til dit lydprojekt?

Kender du forskellen på bygningslyd og luftlyd?
Typisk indeholder Frauenhofer testrapporter resultaterne på både bygningslyden og luftlyden. I brochuren gennemgår vi Frauenhoferrapporten og testmålingerne, så du bruger det rigtige grundlag i dine beregninger.

Sådan forplanter lyd sig i bygningen
Du får også en hurtig opfriskning af din viden på, hvordan lyd opstår i afløbssystemerne og forplanter sig i bygningsdele.

En familie af støjdæmpende rør
Wavin producerer et standard afløbsrør samt to støjdæmpende rør - alle med forskellige egenskaber. Vi har derfor mulighed for at hjælpe dig frem til den rigtige løsning til dit afløbsprojekt.

Alt det tekniske
Og så er der alle de tekniske specifikationer. Dem finder du naturligvis også i brochuren, så du har hele din viden om lyd og støjdæmpning samlet et sted.

HENT BROCHUREN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wavin Denmark A/S

Wavinvej 1
8450 Hammel
Danmark
Wavin Denmark A/S

Billeder & videoer

B-Hvordan-opstaar-lydB-Alt-det-tekniskeB-rorfamilien

Send til en kollega

0.095