23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Södras nye sælger vil hjælpe tømmerhandlerne til øget omsætning

Södras nye salgsmedarbejder, Jesper Sæthre, er manden, der kan hjælpe sine kunder med at øge deres omsætning.

Foruden en stor viden om træ har han nemlig en fin forståelse for, hvordan kunden tænker, fordi han i sin lange karriere indenfor træindustrien selv har været indkøber i virksomheder som blandt andet DLH A/S.

”Fordi jeg selv har været indkøber, ved jeg, hvad kunden vægter højest. Det er vigtigt for en sælger at kunne afdække kundens behov, og det kan man, hvis man sætter sig i kundens sted. Det er af stor betydning for os hos Södra, at vores salgsarbejde er med til at forbedre vores kunders bundlinie. Vi skal tænke lige så meget på deres indtjening som på vores egen”, understreger Jesper Sæthre.

Godt salgsarbejde er også, at varerne bliver leveret til den aftalte tid, slår han fast.

”En tidsplan må aldrig skride. Det kan have katastrofale følger, hvis det sker, uanset ordrens størrelse. Det er akkurat som med en fodboldhold, hvor timingen er afgørende. En spiller skal altid være på den plads man forventer, så spillet fungerer optimalt”.

Jesper kommer til at arbejde med blandt andet Södras konstruktionstræ og trykimprægnerede trævarer. Han glæder sig dog også til at fokusere på nogle af de træsorter, han i forvejen kender ned i mindste detalje, eksempelvis ceder og lærk.

Det er utroligt alsidige træsorter, som er selvimprægnerende og derfor egner sig til vores klima. Jeg ser frem til at hjælpe tømmerhandler og byggemarkeder med at øge deres omsætning på disse to trætyper, som i øvrigt begge giver et rigtigt godt dækningsbidrag”.

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.047