23948sdkhjf

Smart designafløb til brusenichen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Drømmer du om en bruseniche, hvor afløbet er næsten usynligt? Nu gør VVS-producenten Geberit det muligt med den populære CleanLine afløbsrende til fliser.

Afløbsrender i flot design er blevet en standard i det moderne badeværelse. Nu fås den populære CleanLine afløbsrende også i en variant, som kan integreres i fliserne i brusenichen.

- Det eneste der er synligt er en smal rustfri kant. Resten af afløbsrenden er integreret i fliserne på gulvet, siger Nils Overgaard, produktchef hos Geberit.

Geberit CleanLine skaber ikke bare et flot badeværelse – afløbsrenden er også let at holde ren. Overdelen er let at tage af ved rengøring, og vandlåsen i afløbsrenden er uden skarpe kanter, hvilket gør at snavs har svært ved at sætte sig fast. I afløbsrenden findes en hårsi, som kan fjernes og skylles på ingen tid. Selve konstruktionen monteres i gulvet og tilsluttes afløbet. Den beklædes efterfølgende med de ønskede fliser, hvilket giver en næste usynlig afløbsrende.

Geberit CleanLine kan placeres helt ind til væggen eller i midten af brusenichen. Den er let at installere takket være tætningsmembranen, der er integreret i produktet, hvilket mindsker risikoen for lækage betydeligt.

Udgaven til fliser fås i længden 188 mm, men vælger man at installere en CleanLine i rustfri, kan længden tilpasses efter størrelsen på brusenichen.

Geberit CleanLine til fliser er på markedet fra 1 april 2018.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.126