23948sdkhjf

Build in Wood: Konference om træ i byggeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Flere og flere får øjnene op for træ som byggemateriale. Konferencen Build in Wood den 30. og 31. maj 2018 er branchens nye mødested med fokus på vidensdeling og rum til at udfordre den danske byggepraksis.

Program
De to konferencedage er pakket med debatter og indlæg fra både nationale og internationale keynotes med interesse i at dele erfaringer og konkrete cases. Udover det faglige program vil der være mulighed for at netværke. 

Fokusområderne for Build in Wood spænder over alt lige fra arkitektur, fleretagers byggeri, bæredygtighed, holdbarhed, brand til lovgivning, økonomi og processer på byggepladsen. Temaerne er udarbejdet i  tæt dialog med frontløbere i branchen, som har peget på aktuelle udfordringer og muligheder.

Keynotes
Vi får besøg af keynotes, der har forsket eller gjort sine egne erfaringer med at bygge i træ. Mød for eksempel Kirsten Haggart fra Waugh Thistleton i London, der er kendt for at tænke bæredygtighed og højder ind i træbyggeri. Du kan også lade dig inspirere af Dr. Richard Woschitz fra Woschitz group, som tager dig igennem hybridbygningen HoHo i Wien ud fra ingeniørens perspektiv.

> Læs mere og tilmeld dig på Build in Woods' hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.113