23948sdkhjf

45 ton kraftoverførsel i 63 meters højde - En fleksibel og sikker arbejdsplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Layher ApS

Når der arbejdes med store kraftoverførsler i højden, stilles der ekstra krav til understøtningen.

Understøtningen skal være stærk, stabil og med høj bæreevne - og desuden være fleksibel, så det er muligt for bygningsarbejderne at bevæge sig ubesværet op og ned, og ikke mindst, udføre arbejdet fra en sikker position.

Det var netop sådan en opgave entreprenøren Heitkamp blev stillet over for, da en svensk sukkerfabrik havde bestilt en ekstra silo med en højde på 69 meter og kapacitet på op til 80.000 ton sukker. Den cirkulære silo blev støbt i cement ved hjælp af form-slip metoden og tagkonstruktionen blev opbygget af træ.

Selve montagen af tagkonstruktionen i træ viste sig at være en speciel udfordring: så længe tagspærene og O-ringen i stål - som skulle danne en lukket kipkonstruktion i ca. 63 meters højde - ikke var endelig monteret, var der brug for en stærk understøtning med høj bæreevne.

Løsningen var Layher Allround Støbestillads TG 60.

Med Allround Støbestillads TG 60 var det muligt at integrere 4 støbetårne i den understøttende Allround stilladskonstruktion - og dermed skabe en understøtning, som var i stand til at optage de 45 ton vertikale krafter under O-ringen.

Til hurtig og sikker adgang op og ned af understøtningen blev et Layher Repostrappetårn integreret i Allround-konstruktionen. Layher Allround konsoller, ståldæk og rækværk blev desuden anvendt til at opbygge arbejdsplatforme i samme system.

Layher Allround-Stilladsets fleksibilitet og mange muligheder åbnede således op for en materialebesparende montage af ét system bestående af 3 forskellige Layher produktløsninger - og for en mere sikker arbejdsplads i højden.

45 ton kraftoverførsel. Helt uden problemer.

 

4 KLARE FORDELE VED LAYHER ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

Hurtigt. Enkel og hurtig montage med lette og symmetriske rammer med den gennemprøvede Allround-samleteknik.

Fleksibelt. Muligheden for at kombinere med Layher Allround-Stilladset sikrer en optimal tilpasning i alle situationer.

Sikkert. Sikker lodret montage i kraft af det integrerede montagegelænder.

Økonomisk. Med mere end 30 % tidsbesparelse i forhold til konstruktioner af enkeltdele opnås hurtigt en økonomisk besparelse.

Se også vores YouTube video om Layher Allround Støbestillads TG 60.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Layher ApS

Stensmosevej 24 A, 1.
2620 Albertslund
Danmark
Layher ApS

Billeder & videoer

Layher_LSS_95_Titelbild_Web_02

Send til en kollega

0.097