23948sdkhjf

Ajour System får ny udvikler til Ajour appen – Velkommen til Anders Bundgaard

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajour System a/s

Ajour System vægter høj kvalitet i de produkter, der bliver udviklet til vores kunder. For at sikre den bedste kvalitet i vores Ajour applikation har vi derfor ansat Anders Bundgaard som ny udvikler.

Vores kunder fortjener kun det bedste, når de skal bruge vores app til kvalitetssikring, byggestyring og drift og vedligehold. For os er det vigtigt med gode brugeroplevelser og relevante funktioner. Af netop denne årsag annoncerede vi for et par uger siden, at vi har ansat brugervenlighedsdesigner Daniel Bang. I dag har vi glæden af, at fortælle vores kunder, at vi har ansat ny studentermedhjælper, som skal være med til at videreudvikle Ajour Systems app.  

Anders læser civilingeniør i Software Engineering og går på 2. semester på kandidaten. En af hans faglige interesseområder er backend-udvikling og app-udvikling. Anders er særligt god til objektorienteteret programmering i blandt andet programmeringssproget Java og ser frem til at være med til at optimere Ajour Systems app.  

"Jeg glæder mig til at prøve kræfter med appudvikling i erhvervssammenhæng, da det kun er noget som jeg har prøvet i forbindelse med min uddannelse. Jeg glæder mig også til at lære en masse nye teknologier og sprog at kende og ikke mindst at lære mine nye kollegaer hos Ajour at kende, som jeg kan sparre med." 
         - Anders Bundgaard 


Ajour System byder varmt velkommen til Anders Bundgaard og ønsker ham en god start!  


 
Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder:   

  • firma- og projektweb 
  • udbudsportal til digital licitation   
  • byggestyring og tilsyn  
  • kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold.   
    Se alle vores produkter her!  

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajour System a/s

Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark
Ajour System a/s

Send til en kollega

0.113