23948sdkhjf

Øget fokus på håndværksfagene som et ambitiøst valg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Minuba ApS

Et nyt politisk forlig sætter fokus på håndværksfagene.

Det betyder, at alle elever fremover skal have konkrete erfaringer med, hvad det vil sige at kunne et håndværk. Praktiske fag bliver en obligatorisk del af 7. og 8. klasse, og erhvervspraktikken styrkes.

Den nye aftale skal understrege, at undervisningen af de ældste elever i folkeskolen skal afspejle, at praksisfaglige evner vægter højt i det danske samfund.

"Den sidste snert af uddannelses-snobberi skal elimineres, og det skal ske ved de gode eksemplers magt. Derfor er det også afgørende, at håndværksmestre og byggeriets organisationer er med til at profilere håndværksfagene og gøre det attraktivt for de unge at skabe sig et arbejdsliv i for eksempel byggebranchen. For det er slet ikke så ringe endda!". Sådan lyder det i en artikel i Mester Tidende i dag. I øvrigt en anskuelse som Minuba deler.

En god forretning er nemlig baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på selve håndværksfaget som et ambitiøst valg med mange muligheder. Minuba er af samme årsag sponsorer for DM i Skills igen i 2019. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Minuba ApS

Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Minuba ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099