23948sdkhjf

Ny aluminiumsdrager med ekstrem høj bæreevne reducerer montagetiden - Layher Aluminium FlexBeam

| Medlemsnyhed | Indrykket af Layher ApS

I forbindelse med renoveringen af en motorvejsbro på A1 mellem Bern og Zürich blev den nyudviklede aluminiumsdrager Layher Alu FlexBeam anvendt som bærebjælker for hængestilladskonstruktionen.

Layher Alu FlexBeam sikrede ikke kun den nødvendige frihøjde for den passerende trafik, det viste sig også at være en både økonomisk og effektiv løsning for det schweiziske stilladsfirma, som stod for opførelsen af hængestilladskonstruktionen. Den administrerende direktør var meget tilfreds:

"Den ca. 70 meter lange stilladskonstruktion blev opbygget ved hjælp af et mobilt stillads, hvilket betød, at den travle motorvej kun skulle afspærres sektionsvist i takt med at montagearbejdet skred frem.

Layher Alu FlexBeam's høje bæreevne tillod større afstande mellem ophængspunkterne - sammenlignet med tilsvarende projekter, hvor stålgitterdragere anvendes - og reducerede dermed det tidskrævende borearbejde på undersiden af broen.

På denne måde var det muligt at gennemføre en hurtig og effektiv montage af hængestilladset, samtidig med at vi opnåede en økonomisk besparelse, idet vi minimerede den tid, det var nødvendigt at lukke den 6-sporede motorvej. En win-win situation for os og vores kunder. En meget succesfuld premiere."

 

3 KLARE FORDELE VED LAYHER ALUMINIUM FLEXBEAM

1. Stærk og slank. 40% højere bøjningsbæreevne, 40% reduceret højde og intet behov for afstivning med horisontal diagonaler - sammenlignet med Layher Systemgitterdrager Stål LW 450.

2. Hurtig montage. Hurtigere montage takket være dragerens U-formede profiloverside til direkte montage af systemdæk og nem tilpasning af fastgørelsessikringer.

3. Dokumenteret stabilitet. Tekniske datablade med statiske detaljer er tilgængelige.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Layher ApS

Stensmosevej 24 A, 1.
2620 Albertslund
Danmark
Layher ApS

Billeder & videoer

Site Seeing 96 Titelbild02

Send til en kollega

0.099