23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks første asfalterede pumptrackbane ligger i Roskilde

BMX-baneentreprenøren Dirt Builders har sammen med Colas Danmark A/S anlagt Danmarks første asfalterede pumptrackbane for Roskilde Kommune. Colas har leveret sort og hvid asfalt.

Danmarks første asfalterede pumptrackbane blev indviet lørdag den 23. juni med snoreklip og taler. Og alle der havde lyst kunne afprøve banen med egen cykel, rulleskøjter eller løbehjul sammen med bmx-rytterne fra Dirt Builders. Banen ligger på Musiconstien tæt på rådhuset i Roskilde, og det er den første pumptrack med asfaltbelægning i Danmark.

Interessen for bmx-cykler blev en levevej
Dirt Builders er startet af to unge passionerede bmx-ryttere, der med deres kendskab til cykelmiljøet i både Danmark og udlandet designer og rådgiver om baneanlæg.  Den ene af ejerne, Danny Sørensen, er uddannet anlægsgartner, og Christian Korsager har en uddannelse fra CBS.

-Når man anlægger en bane, er det lidt lige som en vandrutsjebane. Det er vigtigt, at banen har naturlige og sjove kurver for at gøre den sjov. Og bump og buler skal ligge nøjagtigt, så de passer til en cykel. Det er der vores egen erfaring med at køre bmx-cykel kommer os til gode, fortæller Christian Korsager fra Dirt Builders.

Specialister fra Colas
Formændene René Rasmussen og Thomas Herløv Christiansen og deres erfarne asfalthold bliver ofte tilkaldt, når Colas skal udføre specialopgaver og ”håndarbejde” som det er tilfældet med banen i Roskilde. Det er dog første gang de har asfalteret en pumptrackbane, og det har været en spændende opgave.

-Det har været inspirerende at samarbejde med Dirt Builders, som virkelig brænder for det de laver og er gode til det, siger salgs- og entreprisechef Mads Zinglersen fra Colas.

Læs mere og se hvordan asfaltentreprenøren Colas laver "håndarbejde"

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149

Kontaktperson

Lisbeth Volf
Kommunikationschef
lkv@colas.dk

Send til en kollega

0.078