23948sdkhjf

Vi har udvidet vores team

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Der er fart over feltet her hos EffiMat Storage Technology A/S og der sker blandt andet spændende sager på medarbejderfronten. Vi har nemlig både fået en ny Head of Sales, General Manager og International Salessupport.

Tempoet er højt hos os og der er intet der tyder på, at travlheden kommer til at stilne af lige foreløbigt. Det er vi naturligvis glade for, eftersom den pulserende hverdag blot er et tegn på, at der er fuld gang i nye ordrer og projekter. Travlheden betyder også, at vi har udvidet vores team og fået flere, dygtige folk ombord. Vi vil nemlig gerne kunne blive ved med, at opretholde vores høje niveau af service og kvalitet. Derfor er det med glæde, at vi kan velkomme: Palle Maschoreck, Henrik Vesterlund Sørensen og Piia Kirkensgaard Pannbacker.

Palle Maschoreck varetager stillingen som ny Head of Sales, Henrik Vesterlund Sørensen er vores nye General Manager (Central Europa) og Piia Kirkensgaard Pannbacker varetager stillingen som ny International Salessupport.

Velkommen til!

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat producerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Send til en kollega

0.12