23948sdkhjf

Nyt innovativt tætnings- og beskyttelsessystem til beton i spildevandsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASF A/S

BASF lancerer MasterSeal 7000 CR - et unikt system til beskyttelse af beton i spildevandsanlæg og andre aggressive kemiske miljøer. Systemet er hurtighærdende med høj kemisk resistens og kan forlænge betonkonstruktioners levetid betydeligt.

Med MasterSeal 7000 CR fra Master Builders Solutions præsenterer BASF et innovativt produkt til beskyttelse af betonkonstruktioner i aggressive spildevandsmiljøer.

Modstandsdygtigt over for biogene svovlsyreangreb 

Påvirkningen fra spildevand i opsamlingsnetværk og behandlingsanlæg kan føre til hurtig nedbrydning af betonoverflader og korrosion af armering og stålkonstruktioner. MasterSeal 7000 CR er modstandsdygtigt over for slitage og biogene svovlsyreangreb, og egner sig derfor perfekt til de ekstreme forhold, der forekommer i forbehandlings- og udluftningstanke, rådnetanke og kloakledninger. Produktets dynamisk og statisk revneoverbyggende egenskaber beskytter betonen, selv når der er opstået ikke-konstruktionsmæssige revner, og forlænger således konstruktionens levetid. 

Fugttolerant og hurtighærdende

En anden vigtig fordel ved den nye kunststofteknologi er dens tolerance over for fugt, både i underlaget og i miljøet. MasterSeal 7000 CR kan påføres meget fugtige underlag med rulle, og da produktet er hurtighærdende, tåler det kontakt med vand under tryk allerede 24 timer efter påføring ved 20 °C. Denne kombination af egenskaber giver langvarig beskyttelse af betonen samtidig med at ibrugtagning accelereres betydeligt. Derfor er MasterSeal 7000 CR den perfekte løsning til spildevandsanlæg. 

Xolutec™ - en helt ny teknologi

MasterSeal 7000 CR bygger på BASF's nye teknologi, Xolutec™, “Vores nye Xolutec™-teknologi blev udviklet til at løse problemerne i udfordrende tekniske miljøer. Det er en innovativ og intelligent teknologi, der kombinerer fordelene ved forskellige kemiske produkter og derved udgør en helt unik løsning. Når materialet blandes på arbejdsstedet, dannes der et specielt krydsbundet, uigennemtrængelig produkt (XPN), som forbedrer materialets overordnede egenskaber”, forklarer Roland Nowicki, Vice President, BASF Construction Chemicals Europe. 

MasterSeal 7000 CR

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASF A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
BASF A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129