23948sdkhjf

Human Habitat beskyttet mod graffiti

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Ny idé til mere bæredygtighed i byerne er nu beskyttet imod hærværksfolk med spraydåser

HØR MERE OM ALL REMOVES ORIGINALE ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER

Vi bliver flere og flere på vores klode, og samtidig bosætter mange sig i byerne. Det er en udfordring, og derfor er der brug for smartere måder at sikre folk mad.

Det problem vil Human Habitat løse med et nytænkende planteprojekt til byerne. Løsningen er kæmpestore, transportable plantekasser. De er lige så store som en almindelig københavner lejlighed og kan stå på torve eller i baggårde og forsyne lokalområder med tonsvis af krydderurter, grønt og salat.

Selvforsynende mini-landbrug
Plantekasserne er avancerede mini-farme, der er selvforsynende med energi og vand. Solen og vind leverer energien, mens vandet opsamles, når det regner.

Planterne gror i lukkede vandsystemer, hvorfra de også tilføres næringsstoffer. I forhold til almindeligt landbrug er produktiviteten ca. 10 gange højere – og så udnytter man pladsen i byen til dyrkning.

Prototype beskyttet mod graffiti
Men ligesom så meget andet i byerne bliver plantekasserne også ramt af graffiti. Derfor har All Remove anti-graffiti beskyttet en af prototyperne, der i øjeblikket står på Nørrebro.

Anti-graffiti beskyttelsen sikrer, at genbrugstræet, som plante-containeren er bygget af, og vinduerne vil fremstå rene og pæne fremover – og gøre de grønne planter indbydende for de lokale købere.

HØR MERE OM ALL REMOVES ORIGINALE ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.128