23948sdkhjf

Advanced Product Quality Planning (APQP)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

I dette modul bliver alle faser, nøgleområder, aktiviteter og elementer af Advanced Product Quality Planning (APQP) gennemgået og fortolket.

Advanced Product Quality Planning (APQP)
APQP er et sæt af procedurer og teknikker, der minder en del om Six Sigma. Det er en guide gennem udviklingsprocessen og er samtidigt en standardiseret måde at udveksle resultater mellem leverandøren og producenten.

 

Formålet med APQP er at sikre kommunikationen til de interne og eksterne leverandører på alle niveauer anvender samme platform til produkt- og procesfrembringelse. Der er tre faser, udvikling, industrialisering og produktlancering, hvorigennem 23 forskellige nøgleområder bliver styret. 

 


I dette modul bliver alle faser, nøgleområder, aktiviteter og elementer af Advanced Product Quality Planning and Control Plan gennemgået og fortolket.

 

Når du deltager på dette kursus får du APQP manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.

 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

 

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 

 

UNDERVISERE
Kenny Poulsen, Lead Auditor

Kenny Poulsen har i mange år arbejdet i bilindustrien, og han kender derfra TS 16949 fra første hånd. Derfor er han uovertruffen, når det kommer til at give praktiske eksempler på effektiv implementering af standarden, og Kenny har et kendskab til TS 16949, som ikke mange kan matche.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.092