23948sdkhjf

Joint venture for en blå himmel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Justsen Energiteknik A/S

Justsen Energiteknik A/S er aktionær i kinesisk-dansk selskab

En underskriftsceremoni blev afholdt i København den 25. juni 2018 for at markere startskuddet på ​et nyt joint venture (JV)-selskab mellem et dansk og et kinesisk selskab. Det nye JV-selskab, der er stiftet af Justsen Energiteknik A/S og Wuhan Optics Valley Bluefire New Energy Co. Ltd., hedder Bluefire New Energy Equipment (Wuhan) Co. Ltd., og vil have base i Wuhan City i Hubei-provinsen, Kina. Justsen Energiteknik A/S vil stå for en investering svarende til 25% af startkapitalen i JV-selskabet, mens det kinesiske selskab vil stå for den resterende investering.

Ceremonien markerede afslutningen på mere end to år med lange forhandlinger og gennemførelsen af pilotprojektet Kangshifu. 2 stk. Justsen dampkedler, hver med en dampmængde på 25 t/h til biomasse, er allerede leveret og idriftsat hos en drikkevareproducent i Wuhan. Den nye forbrændingsteknologi vil være udledningsreducerende og dermed have en positiv indvirkning på luftmiljøet. Det er JV-selskabets hensigt at producere og markedsføre CO2 neutrale biomassekedler, der skal erstatte kul- eller gasfyret teknologi. Kedlerne vil være udstyret med SNCR (selective non-catalytic reduction) for at minimere NOx-udledningen samt partikelfiltre for at minimere partikeludledningen.

I underskriftceremonien deltog bestyrelsesformand Leif Larsen, administrerende direktør Claus Justsen og salgschef Lars Justsen fra Justsen Energiteknik A/S og Xiong Jian, bestyrelsesformand for Wuhan Optics Valley Bluefire New Energy Co. Ltd. samt embedsmænd fra Wuhan. Repræsentanter fra Dansk Industri og andre involverede parter var desuden inviteret til underskriftsceremonien.

JV-selskabet vil opnå stordriftsfordele ved at levere biomassekedler til Storkina og Sydøstasien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Justsen Energiteknik A/S

Grimhøjvej 11
8220 Brabrand
Danmark
Justsen Energiteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094