23948sdkhjf

Røde Orm

| Medlemsnyhed | Indrykket af ANKER HANSEN & CO. A/S

AHC fejrede 60 års jubilæum

Den 22. juni fejrede AHC sit 60 års jubilæum med en hyggelig aften i Ulvedalene (Dyrehaven), hvor både ejere og ansatte med ledsager, var inviteret til at se Det Kongelige Teater opføre ”Røde Orm”. Med 105 deltagere til picnic i det grønne og efterfølgende teaterstykke, blev jubilæet behørigt fejret.

Murermester Anker Hansen lagde for 60 år siden grundstenen med en lille murervirksomhed i Frederikssund med en enkelt svend.

Utroligt, hvad der er sket siden dengang med udviklingen af arbejdsopgaver. AHC er i dag en moderne virksomhed i topform med brede kompetencer i hoved-og totalentrepriser, som kan imødekomme de større og mere komplekse opgaver, som findes i byggeriet.

AHC tæller i dag ca. 60 medarbejdere (funktionærer og timelønnede)

”Vi var aldrig kommet hertil, hvis ikke det havde været for vores mange dygtige og trofaste medarbejdere. Det er jer, der hver dag møder kunderne ansigt til ansigt. Og det møde er altafgørende for, at vi kan have tilfredse kunder, der kommer igen med nye opgaver”, lød det fra adm. direktør Erik Bech-Pedersen til de ansatte og gæster på festaftenen.

Se Video

af Helmut Melcher


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ANKER HANSEN & CO. A/S

Kalvøvej 3
3600 Frederikssund
Danmark
ANKER HANSEN & CO. A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.153