23948sdkhjf

Vinder af konkurrencen om en tur til TRIMBLE DIMENSION

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sitech Denmark A/S

På E&H-messen i Herning foregik der en spektakulær konkurrence på SITECH’s stand. Vinderen ville få en tur til Trimble Dimensions, som samler over 4000 GPS-orienterede fagfolk fra hele verden.

Vinderen er nu fundet, og det blev landmåler Mark Just Nielsen fra anlægsentreprenørfirmaet Dan Jord A/S i Risskov ved Aarhus.

”Jeg blev da noget overrasket, da jeg blev ringet op af Anders Skipper fra Sitech og fik at vide, at det var mig, der skulle til Las Vegas. På min arbejdsplads havde vi faktisk snakket om, at det kunne være spændende at komme med til den konference,” fortæller en glad vinder.

Og det er den rigtige person at sende af sted. Det mener i hvert fald salgschef Anders Skipper. Mark Just Nielsen har arbejdet med GPS-udstyr i seks år hos Dan Jord og er firmaets eneste landmåler. De første par år som praktisk landmåler i marken. Siden har han været ansvarlig for hele GPS-området med alt lige fra landmålingsudstyr og databehandling til software og maskinstyringssystemer på firmaets gravemaskiner og dozere. Det er således Mark Just Nielsen, der har kontakten med Sitech.

”Jeg interesserer mig meget for, hvad der sker på GPS-området. Det bliver stort at komme med til den konference,” siger Mark Just Nielsen, der aldrig har været i USA før.

DANSK DELEGATION
Anders Skipper og en håndfuld medarbejdere fra Sitech deltager også på Trimble Dimensions og lover, at Mark Just Nielsen får én på opleveren. På workshops og seminarer præsenterer Trimble den nyeste teknologi inden for software, hardware og serviceløsninger, som i sidste ende skal resultere i øget produktivitet og lønsomhed for brugeren.

Konferencen foregår fra 5. til 7. november 2018. Sitech forventer at sende et hold på 20 mand af sted fordelt på flere forskellige firmaer.

fototekst:
Anders Skipper (i sort polo) ønsker Mark Just Nielsen (i hvid T-shirts) tillykke med rejsen. Yderst tv står Brian Sweeney og yderst th Geoffrey Kirk – begge er produktchefer fra Trimble, USA.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sitech Denmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
Sitech Denmark A/S

Send til en kollega

0.168