23948sdkhjf

Første spadestik til 103 almene familieboliger i centrum af Varde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

I Digterparken, der ligger i Varde centrum, opfører Dansk Boligbyg nu 103 almene familieboliger for Domea Varde. Projektet omfatter syv punkthuse og 16 rækkeboliger i to plan.

Cirka 3 år efter at Domea Varde vandt en konkurrence, udskrevet af Varde Kommune om anvendelse af den tidligere Materielgård i centrum af Varde, blev det første spadestik taget den 5. juli til projektet med 103 almene familieboliger.

-De seneste par år er bygge-prisniveauet steget 20-30 % på landsplan, og da Domea Varde i hele processen har haft et rammebeløb at arbejde efter, var der behov for tilpasninger af vinderprojektet, sagde bygherrerådgiver Steen Thomsen fra Domea Danmark under det første spadestik.

-Via tæt dialog mellem Domea Danmark, Domea Varde og Dansk Boligbyg sammen med rådgiverne tnt arkitekter og Oluf Jørgensen, rådgivende ingeniører, er vinderprojektet blevet udviklet til et endnu bedre projekt - og det samtidig med, at byggeriet holdes indenfor det oprindelige rammebløb, sagde han.

Det første spadestik blev taget samlet af formand for Domea Varde, Birgith Holte Albertsen og borgmester Erik Buhl Nielsen, Varde Kommune.

Projektet med en entreprisesum på 136 mill. kr. ekskl. moms afleveres til Domea Varde ultimo juni 2020 - altså om ca. 2 år.

Se mere her: https://danskboligbyg.dk/byggeri-referencer/digterparken-i-varde

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.107