23948sdkhjf

Er din ledelsesstil en stopklods for væksten i en digital virkelighed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Automatik

Bliv inspireret af vindere med den digitale førertrøje på. Du kan ikke lede, som du altid har gjort. Så får du baghjul.

Digitaliseringen og den eksponentielle teknologiudvikling forandrer markedet og vilkårene så radikalt, at det i den grad udfordrer lederrollen.

I samarbejde med Ingeniørforeningen IDA, BITVA, DIRA og VELTEK inviterer MCH Messecenter derfor til en spændende konference med fokus på Digital Ledelse efterfulgt af eksklusiv netværksmiddag. Det sker samtidig med messen Automatik 2018 i Brøndby. 

Tirsdag den 11. september  |  Kl. 15.00 - 18.00
Gunnar Nu Salen, Idrættens Hus  |  Dansk

Pris for konference og middag: Kr. 499,- ekskl. moms

Ledelse i en digital tid - Vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden.
Ved Tina Moe - Visionær topleder fra farma- og ingeniørbranchen og foredragsholder.

Den teknologiske udvikling betyder, at forandring kommer så hurtigt i dag, at den ledelsesstil, de fleste praktiserer, er for langsom. Der er masser af fokus på digitalisering, automatisering og robotter – problemet er, at der ikke samtidig er fokus på den ledelsestilgang, der skal til for at lykkes med det nye.

Hvis ledere ikke ændrer ledelsesstil i forbindelse med den øgede digitalisering, vil det blive som at accelerere en ny højteknologisk bil, mens håndbremsen er trukket.

Mange organisationer ledes i dag med kontrol, optimering og minimering af risiko og fejl. Eksponentiel udvikling kræver det stik modsatte: høj hastighed på udvikling og beslutninger, kreativitet, samskabelse i teams, risikovillighed og eksperimenteren. Det kræver øget fokus på mennesker, decentraliseret beslutningstagning og forretningsprocesser, der understøtter hastighed. Ledelsestilgangen til dette er meget forskellig fra den nuværende.

Dette foredrag stiller skarpt på, HVORFOR vi skal ændre ledelsesstil, HVAD er det vi skal ændre og giver et indblik i, HVORDAN vi kan gøre det.

Forstå fremtiden
– ”Få styr på teknologien eller bliv forstyrret”
Ved Anders Hvid - Stifter af Dare Disrupt og medforfatter af "Face the Future"

Automatisering af produktionsprocessen har været en del af fortællingen siden den første industrielle revolution. Gennem automatisering og standardisering har producenterne kunne presse omkostningerne ned og væksten op.

Med digitalisering, fleksible robotter og 3D-printere har vi taget hul på næste generation af automatisering. Fremtidens produktion handler ikke længere om standardisering men om individualisering og gerne i et samarbejde med slutbrugeren. Succeskriterierne er ændret, og hvis vi ikke tilpasser os, bliver vi overflødiggjort. Vores forståelse af kunderne og deres behov er vigtigere end nogensinde før.

Automatisering handler ikke længere blot om at forstå de nye teknologier, men om at gentænke relationen til kunden, forretningsmodellen og dermed også vores ledelse. Anders Hvid giver sit bud på, hvad  fremtidens automatisering medfører af forandringer for vores produktion.

Transformerende ledelse fra ”Titanic til Amazon”
Ved Erick Thürmer, Erick Thürmer, CEO & Founder, Singularity University Expert Faculty & Speaker, Exponential Entrepreneur, bestyrelsesmedlem & rådgiver, 3D patentholder i digital førertrøje, Thürmer Tods


Erick Thürmer har forvandlet sin oldefars traditionsrige og mere end 120-årige værktøjsvirksomhed til en digital forretning af helt andre dimensioner.

Han har disrupted virksomheden og sig selv og går nu fremtiden i møde iført ”Danmarks digitale førertrøje” og med et 3D patent vurderet til 200 mio. kr.

Via eksponentiel og transformerende ledelse har Erick Thürmer styret familievirksomheden fra Titanic til Amazon, fra udkanten af København til det ydre rum, og produktionen er hentet hjem fra Kina.

Det sidste årti har han udforsket spiritualitet og fremtidsteknologier, blandt andet som fakultetsmedlem af Singularity University – den verdensberømte Silicon Valley tænketank, der er blandt verdens førende institutioner indenfor eksponentiel teknologi og formidling af viden om, hvordan man fremtidssikrer både virksomheder, samfund og mennesker ved at forstå teknologiens hastige udvikling.

Han interviewes ofte til danske medier, hvor han er kendt som Mr. Disruption, Rock Star CEO, 3D- og teknologisk specialist samt talsmand for små og mellemstore virksomheder og feminine ledelsesværdier.

Som populær foredragsholder afholdte Erick Thürmer over 60 foredrag i 2017 i ind- og udland.

Kl. 18.00-19.30: Konferencen afsluttes med en eksklusiv middag med rig mulighed for at netværke med de øvrige konferencedeltagere. 

Læs mere om Automatiks mange spændende konferencer, se listen over messens udstillere og tilmeld dig via automatikmesse.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Automatik

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
Automatik

Send til en kollega

0.087