23948sdkhjf

Mangler du power - Tilbud på Festool

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola i Odense kører lige nu en Festool-kampagne med fantastiske tilbud, nyheder og gratis batterier.

Dorch & Danola, som er autoriseret Festool-forhandler, lancerer lige nu en Festool-kampagne ud over det sædvanlige. Lige nu kan du hos Dorch & Danola få et 18V Festool-batteri på 5.2 ampere til en værdi på kr. 749,00 gratis, når du køber en 18V-maskine*.

Kampagnen byder endvidere på masser af eksklusive tilbud på Festools 18V-sortiment, samt det anerkendte PowerSelect-system. Med Festools PowerSelect-system har du mulighed for at skræddersy dit helt eget værktøjssæt med tilhørende Systainer-opbevaringsboks.

Hos Dorch & Danola får du som altid den eksklusive Festool-service, som indeholder: fri service i 3 år (også på sliddele), tyveriforsikring, tilfredshedsgaranti og en garanti for, at der vil være reservedele at finde de næste 10 år. Alt det kræver er, at du registrerer din maskine på Dorch & Danolas hjemmeside. Hvis du vil vide mere om den eksklusive Festool-service, kan du finde meget mere information på hjemmesiden.

Dorch & Danola fører lige nu også tilbud på Festools Systainer-system, læs mere på Dorch & Danolas hjemmeside.

De gode tilbud findes både på Dorch & Danolas hjemmeside og i deres fysiske butik, hvor de også har et fantastisk Festool-showroom og -testcenter. Hvis du bor nær butikken i Odense, er den helt klart et besøg værd. Bor du ikke i nærheden, kan du snildt få ligeså god service online på www.dorchdanola.dk.

Dorch & Danola - Din Festool-forhandler

*Gælder ikke versionerne HKC, TSC, ISC og PSC, samt lamper, radioer og de nye akkuslibere ETSC, RTSC og DRSC. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.129