23948sdkhjf

Bytømreren A/S får gode anmeldelser for arbejdsmiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Den verdensomspændende byggekoncern Saint-Gobain Distribution Denmark A/S giver gode tilbagemeldinger på arbejdsmiljøet på byggepladsen i Skejby, hvor Bytømreren er i gang med at opføre en engrosbutik til Brødrene Dahl og Øland.

Ifølge EHS Manager fra Saint-Gobain, Sus Nielsen, så bærer pladsen generelt indtryk af god orden. ”Jeg har haft fornøjelsen af at besøge vores byggeplads i Skejby et par gange. Det første besøg var i opstartsfasen, hvor vi gennemgik vores forventninger samt krav og foretog en rundering. Generelt med indtryk af en god orden og en positiv indstilling".

"Ved næste besøg – uanmeldt - kunne jeg med stor glæde konstatere, at byggepladsen stadig bar indtryk af en rigtig god orden. De sikkerhedselementer, som var vendt under første møde var blevet taget til efterretning og gennemført. Jeg er begge gange blevet taget rigtig godt imod – jeg føler mig velkommen på pladsen, og der er virkelig en lyst hos Bytømreren til at fremvise deres byggeplads. De kan være stolte af deres engagement i forhold til arbejdsmiljø” – Sus Nielsen. 

Hos Bytømreren er de stolte over, at Saint-Gobains egne/interne sikkerhedsrepræsentanter tilkendegiver, at de har et sikkert, sundt og veludviklet arbejdsmiljø.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097