23948sdkhjf

Building green og vær cool

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

Kunder over hele verden efterspørger et stadig større antal produkter og løsninger, der opfylder strenge miljøkrav. Green building er et udtryk for denne tendens: Arbejdet med at arbejde miljømæssigt ansvarligt gennem en bygnings livsforløb.

COOL-FIT 2.0, det revolutionerende præisolerede plastrørsystem fra GF, bidrager til at opnå relevante green building deklarationer som DGNB, BREEAM og LEED. Det opfylder vigtige krav, der er nødvendige for den samlede byggevurdering:

  • COOL-FIT 2.0 er fri for HBCD, halogener og halogenerede blæsemidler. Den indeholder heller ikke chlorerede paraffiner og heller ikke bly eller tin.
  • Det indeholder ikke andre komponenter af bekymring i henhold til REACH-kriterierne i Det Europæiske Kemikalieagentur eller et hvilket som helst kandidatstof.
  • Det fører ikke til giftige eller ætsende dampe i tilfælde af brand, der beskytter både indbyggere og miljø mod yderligere risici og farer.

GF er som producent certificeret i henhold til ISO 14001 for sit miljøledelsessystem, og Georg Fischer koncernen udgiver bæredygtighedsrapporter i henhold til Global Reporting Initiative (GRI). Energieffektivitet og klima og miljøbeskyttelse er strategisk forankret som nøgleelementer i vores produktudviklingsprocesser.

COOL-FIT 2.0 er fremstillet i Schweiz. Dette premiumsystem til effektiv køling er resultatet af streng kvalitetsstyring (ISO 9001) og sundhed og sikkerhedsledelse (OHSAS 18001). Dens unikke kvaliteter forbedrer den samlede kvalitet af hver bygning.

"COOL-FIT 2.0 hjælper med at spare mindst 30 procent af energien i forhold til traditionelle kølesystemer og reducerer dermed driftsomkostningerne og CO2-udledningen drastisk", siger Daniel Dossenbach, leder af præisolerede systemer hos GF. "Det er et produkt der kombinerer økonomiske og miljømæssige fordele meget godt. "

I et konkret projekt som pt installeres i Danmark reducerer vi CO2 udledningen med 12.000 kg, hvilket svarer til en køretur på 75.000 km i en gennemsnitlig bil. Dette opnås ved at vælge COOL-FIT 2.0 i stedet for en stålløsning.

Lav dine egne beregninger her.

COOL-FIT'S levetid, på mindst 25 år inde i en bygning og de ikke-korroderende egenskaber fører til yderligere sparede ressourcer relateret til vedligeholdelse, reparationer og udskiftninger. Selvom mange konventionelle isoleringsmaterialer kan miste deres isoleringseffekt ved at absorbere fugt (regn eller luftfugtighed), er COOL-FIT 2.0 beskyttet af en robust PE kappe og dermed kondensfri.

COOL-FIT 2.0 hjælper med at bygge grønt og er den cool løsning til kølerør. For mere information klik venligst her for at lære mere om fordelene ved dette revolutionerende system.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.173