23948sdkhjf

Grindex-serien: Indbygget motorværn - SMART

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elmodan Elektro A/S

Elmodan Elektro har agenturet for Grindex i Danmark. Og det er vi ikke kede af! Derfor sætter vi i disse uger fokus på, hvorfor Grindex er den rigtige pumpe at vælge til at løse din opgave.

Grindex SMART er et indbygget, elektronisk motorværn, som overvåger pumpen. Den blev første gang udviklet i 1990 og er i dag en fuldkommen altafgørende del af en Grindex-pumpe. Den beskytter pumpen fra elektroniske problemer.

Det er SMART'en, som sørger for, at Grindex-pumper er så nemme at anvende. Vi kalder det "plug 'n' pump" - det lille stykke elektronik sørger for, at pumperne fra Grindex ikke har brug for eksterne startere. Du tilslutter simpelthen bare din pumpe, og så er den klar til brug.

SMART'en er desuden pumpens fasebeskyttelse, der beskytter mod faseafvigelse. Den er en temperaturalarm, som stopper pumpen, hvis den bliver for varm. Og det er en automatisk genstarter, hvis pumpen skulle stoppe uden grund.

Lever den stadig ikke op til sit navn synes du?
SMART’en er en fasesekvensstyring, som sikrer at pumpehjulet altid drejer i den rigtige retning – det sikrer pumpens fulde effektivitet.

SMART’en er en Grindex-pumpes hjerne. Og den er ganske enkelt smart.

 

Ring eller skriv gerne til os, hvis du vil høre lidt mere..


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elmodan Elektro A/S

Baldersbækvej 19-21
2635 Ishøj
Danmark
Elmodan Elektro A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112