23948sdkhjf

Kom TÆT PÅ ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

I efteråret sætter vi fokus på ny teknologi i alle 5 regioner. Den 11. oktober går det løs i Aarhus - hør oplæg fra bl.a. Arkitema, Region Midtjylland og Epiito og mød en række spændende udstillere! Det er gratis at deltage.

I efteråret 2018 går InnoBYG, Dansk Byggeri, Bat-Kartellet, Arkitektskolen i Aarhus, TEKNIQ Og BASIT TÆT PÅ nye teknologier, TÆT PÅ procesoptimering og produktion - og så går vi TÆT PÅ virksomhederne og på praksis.

Arrangementerne har fokus på mulighederne med ny teknologi og deltagerne kan møde en række frontløbere i branchen, som anvender ny teknologi i design/projektering, planlægning, procesoptimering og produktion/udførelse samt drift.

Den 11. oktober 2018, går det løs i Region Midtjylland, hvor arrangementet holdes i samarbejde med, og på Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C.

Det er gratis at deltage i TÆT PÅ arrangementet. Tag din nøglemedarbejder, din kollega eller din chef med - og få inspiration til en hverdag med mulighederne i ny teknologi. 

PRAKTISK INFO
TÆT PÅ i Region Midtjylland afholdes den 11. oktober 2018 fra kl. 13.00-17.00 i samarbejde med Teknologisk Institut, Teknologiparken, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C. Lokale: Amfitrappen AR 12.2. Bemærk indgang fra Ellebæksvej lige rundt om hjørnet fra hovedindgangen på Kongsvangs Allé 29. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Tilmeldingsfrist er den 10. oktober kl. 10.

Læs mere og tilmeld dig her 

Se events i alle regioner her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.113