23948sdkhjf

CP ApS’ moderselskab overtager Dansk Montage Supply

| Medlemsnyhed | Indrykket af CP ApS

GB Holding, der også ejer materieludlejningsvirksomheden CP ApS, har i dag overtaget Dansk Montage Supply A/S.

Baggrunden for opkøbet er, at begge virksomheder ønsker at styrke deres forretning og position og kan se et klart potentiale for synergieffekter.

DMS, der ligger i Hobro og har 8 medarbejdere, forbliver en selvstændig virksomhed og bibeholder sit navn. Der bliver derfor ikke tale om større ændringer for hverken medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

- Købsprocessen startede i foråret. Vi kunne hurtigt se, at DMS er en sund, mindre virksomhed med masser af potentiale, og at der var oplagte synergimuligheder mellem DMS og CP. Så nu glæder vi os til at komme i gang med rigtigt at lære hinanden at kende, fortæller Julie Bruun, der er administrerende direktør i CP, og som sammen med sin mor, Karen Mogensen, ejer GB Holding.

- Det har været rigtig vigtigt for os at finde en køber, der har samme dna som os. Og det har CP. Medarbejderne kender ejerne og hjælper hinanden, og kvalitet og service er i højsædet. Så vi er meget tilfredse med aftalen og ser frem til at gribe de muligheder, som det nye ejerskab åbner op for, siger Pia Søgaard Nielsen, der er administrerende direktør i DMS.

Om DMS I 2012 trak virksomheden Harsco/Hünnebeck, der bl.a. udlejede skråspindler, sig ud af hele Norden. DMS’ hidtidige ejere så markedsmuligheder i Danmark og købte derfor alle Harsco/Hünnebecks skråspindler i Danmark. Dermed var Dansk Montage Supply grundlagt.

Om CP CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet familievirksomhed. Virksomheden servicerer kunder i hele landet og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Yderligere information:

Julie Bruun, CP ApS Mail: jb@cp.dk Mobil: 30 18 90 70

Pia Søgaard Nielsen, DMS Mail: pia@dmsupply.dk Mobil: 40 56 75 28

Medlemsnyhed

Indrykket af
CP ApS

Grønningen 12
4130 Viby Sjælland
Danmark
CP ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.104