23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ifö lancerer BIM data for badeværelsesprodukter

For at simplificere planlægningsprocessen for bygherrer, arkitekter og ingeniører tilbyder Ifö nu BIM data for alle relevante produkter inden for keramik, møbler og bad.

Building Information Modelling (BIM) er en måde at optimere planlægningen og konstruktionen af bygninger ved hjælp af et computerprogram. BIM teknologien gør det muligt for dig at udveksle informationer tidligt i design- og planlægningsprocessen, for at udgå fejl og øge produktiviteten. I langt de fleste bygninger, er de sanitære installationer en af nøglekomponenterne i det tekniske bygningssystem.

"Med BIM teknologien kan du let se og løse forskellige problemer på din computer fremfor ude på byggepladsen. Fejl i planlægningen er ofte meget dyre, så den digitale teknologi er selvfølgelig meget vigtig for vores kunder,” siger Per Holleufer, Head of Product Management i Geberit Danmark.

BIM data er kompatibelt med programmet, Autodesk Revit. Løbende opdateringer sikrer at både nye produkter og opdateringer til eksisterende løsninger, altid er tilgængelige på Ifös hjemmeside, www.ifo.dk/pro/downloads/

BIM dataen kan allerede nu downloades og er kompatible med Autodesk Revit, verdens mest brugte BIM software program.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.049